DEFENDO
reális önvédelem

Defendo Oktatóképzés Program 2019

Defendo Oktatóképzés Program 2021Legyél TE is Defendo oktató!
  • Amennyiben szeretnél egy reális, hatékony önvédelmi rendszert megtanulni, majd tudásod továbbadni;
  • Szeretnél egy összetartó Intézethez, összetartó oktatói közösséghez tartozni;
  • A sport az életed, melyben szereted a kihívásokat
akkor itt a helyed Neked is!
 
Mi is az a Defendo?
A Defendo egy pusztakezes önvédelmi rendszer. Minden embernek ugyanazok az ősrégi, belülről jövő reakciói vannak egy adott hirtelen támadásra, a Defendo ezeket használja fel és egészíti ki, ezért gyorsan, és hatékonyan lehet tanulni. 
A Magyar Defendo Intézet 2008-ban alakult meg és az óta is folyamatosan fejlődik, bővül. Az oktatás tematikáját, a technikák döntő többségét, illetve az oktatók képzésének módszertanát a Skandináv Defendo-ból vette át. Önálló szervezetként működik, maga szervezi meg a programjait, vizsgáit, képzéseit, de van szakmai felügyelet, amelyet a Skandináv Defendo gyakorol felette. Az oktatók képzése folyamatosan zajlik, hiszen a vidéki és budapesti igények egyre nőnek a Defendo iránt, így jelenleg a Magyar Defendo Intézet a dinamikus fejlődés szakaszában van. A minőség kiemelten fontos, így a vizsgák igen nehezek és az oktatók is lassan nevelődnek ki, de csak erős alapokra lehet erős várat építeni. A hangsúly nem a terjeszkedésen van, hanem a képzés magas színvonalának megtartásán.

Ha szeretnél többet megtudni Rólunk, itt olvashatsz bővebben: http://defendo.hu/a_defendo_onvedelmi_rendszer

A képzés 2019 tavaszán indul rendszeres képzéssel és felkészítéssel
Amennyiben Programunk felkeltette érdeklődésedet és szeretnél jelentkezni a képzésre, az info@defendo.hu email címre írd meg nekünk:
  • a neved,
  • életkorod
  • azt, hogy melyik városban laksz 
  • egy rövid bemutatkozást

Reméljük, hogy viszontlátunk oktatóink körében!

Tóth László
vezető oktató